Attractieverhuur

Al onze vermelde prijzen zijn afhaalprijzen inclusief BTW bij ons magazijn in Wissenkerke.

Mini Air Voetbalspel

€50,00

 

Sumo Worstelen

€110,00

2 pakken

Waterbak met evenwichtsbalk

€80,00

 

Rodeostier

€350,00

 

4 op een rij

€ Op aanvraag

 

Muizenspel 3D

€10,00

 

Ballenbak

€80,00 voor 3 dagen

Met 3000 ballen

Bouw blokken

€60,00

 

Kindercrèche + Kiddy ride (treintje)

€100,00

 

Kiddy ride (treintje)

€25,00

 

Voetbal goal

€50,00

Skydancer

€60,00

Schietspel

€50,00

Stokkenspel

€50,00

Twisterspel

€50,00

 

Suikerspin met toebehoren

€150,00

 

Super Reclame Baby

€50,00

 

Abraham Pop

€50,00

voor 3 dagen huur

thokaverhuur-abraham-2

Abraham Pop

€50,00

voor 3 dagen huur

Abraham Pop

€50,00

voor 3 dagen huur

thokaverhuur-sara

Sarah Pop

€50,00

voor 3 dagen huur

Sarah Pop

€50,00

voor 3 dagen huur

Auto met Ooievaar en baby

€50,00

per week

Attractie huren

Voor een (mid)dag gegarandeerd speelplezier ben je bij Thokaverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren springkussens en andere attracties die jouw feest of evenement voor kinderen tot een groot succes maken. In ons assortiment vind je vermaak voor kinderen van verschillende leeftijden en in verschillende prijsklassen. Zo is het mogelijk om groots uit te pakken, bijvoorbeeld met een rodeostier en een evenwichtsspel boven een grote waterbak, maar kun je het ook klein maar fijn houden. Leuk wordt het sowieso met een verhuur attractie!

Opblaasattracties huren

Ons aanbod aan verhuur attracties is behoorlijk divers. Er is voor elk budget en elke locatie wel iets leuks te vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruime keuze uit opblaasattracties. Deze grote, kleurrijke attracties hebben vaak een competitief element en staan garant voor urenlang veilig speelplezier. Ga je voor het mini air voetbalspel of toch voor rodeostier El Toro? Voor springplezier hebben we daarnaast een uitgebreid aanbod aan springkussens te huur. Op onze springkussens en stormbaan in diverse thema's kunnen kinderen zich al jumpend uitleven.

Voordelige attracties te huur

Ook met minder ruimte en een kleiner budget heb je genoeg opties bij ons. Behalve voor grote attracties verhuur, kun je namelijk ook bij ons terecht voor diverse vermakelijke spellen die heel veel lol en spannende battles opleveren. Denk hierbij aan een groot Twister spelkleed, een 3D muizenspel en vier op een rij. Liever een sportieve attractie? Misschien is het voetbalgoal met gaten of het schietspel precies wat je zoekt. Of test het reactievermogen en de snelheid van de kinderen met het bekende stokkenvangspel. De sportieve verhuur attracties zijn ook heel geschikt om te gebruiken als onderdeel van een zeskamp.

Verhuur attracties voor de kleintjes

Op zoek naar vermaak voor jonge kinderen? Wij hebben diverse attracties te huur die het heel goed doen bij deze leeftijdscategorie, zoals de ballenbak en een treintje. Ook de bouwblokken en kindercrèche uit ons assortiment zijn heel leuk voor de kleinste kinderen op jouw feest of evenement. Voor alle mogelijkheden of advies op maat kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar die ene attractie die perfect bij jouw publiek én binnen het budget past.

Eenvoudige attracties huren

Wanneer je een attractie, springkussen of misschien wel Sarah of Abraham pop (we verhuren ook feestelijke decoratie) hebt gevonden die aan jouw wensen voldoet, verstuur je eenvoudig een huuraanvraag via onze website. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de huurdetails te bespreken. Je kunt de attractie zelf bij ons ophalen, maar hebt ook de mogelijkheid om de hele organisatie aan ons uit handen te geven. Wij regelen dan het transport, de opbouw en eventuele begeleiding bij de attractie. Zo kun je bij ons snel, zorgeloos en binnen elk budget attracties huren voor een onvergetelijk speelfestijn.

Huuraanvraag

TOP