50 jaar, huur een Abraham pop

Abraham pop huren

Mannen die binnenkort 50 jaar worden voelen zich soms een beetje antiek. Op de vraag hoe oud ze nu eigenlijk zijn reageren ze quasi ongeïnteresseerd en doen ze hun uiterste best om geen antwoord te hoeven geven. Maar de leeftijd van 50 jaar bereiken is niet iets om je voor te schamen. Het is een mijlpaal om heel trots op te zijn. De woorden; ‘geen gedoe hoor’, en ‘jullie gaan toch zeker geen grote abraham pop huren’, moet je dan maar met een korreltje zout nemen. Want natuurlijk mag deze bijzondere verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan. Sterker nog, iedereen mag het toch weten?

Opblaaspop Abraham huren

Ben je van plan om een pop Abraham te huren, bedenk dan vooraf waar deze pop precies moet komen te staan. In de voortuin naast de brievenbus, buiten voor het raam, of toch in de achtertuin. Kan de pop overdag geplaatst worden of is het een geheim en moet je zonder lawaai te maken in de nachtelijke uurtjes aan de slag? Om deze actie zo goed mogelijk te laten verlopen is het handig als je iemand anders in vertrouwen kunt nemen. Dit kan de partner van de bijna 50-jarige zijn, een collega of misschien wel zijn werkgever.

50 jaar, Abraham pop huren

Abraham wil het zelf niet weten, maar wij zijn het niet vergeten. Zomaar een tekst die veel wordt gebruikt op kaarten, tegeltjes en spandoeken. Het vertelt iets over de schroom waar veel bijna 50-jarige mannen last van hebben. Er zijn zelfs feestvarkens bij die hun uiterste best doen om die 50e verjaardag ongemerkt voorbij te laten gaan. Ze passen de struisvogeltactiek toe en besteden er geen aandacht aan in de stille hoop dat het overwaait. Maar dat doet het natuurlijk niet, want familieleden, vrienden en buren zijn allang op de hoogte. Ze gaan op zoek naar een passend cadeautje en besluiten om een Abraham pop te huren.

Een gezellig feest met de attracties van Thokaverhuur

Die opvallende grote opblaaspop van Abraham kun je gewoon bij ons huren. Indien nodig regelen wij het vervoer en plaatsen wij de pop op de afgesproken tijd en plaats. Wordt het een drukbezocht feest met veel bezoekers, dan kun je bij ons ook terecht voor een leuk spel, gecertificeerde springkussens, verkleedkleding, een ballenbak, een (hobbel) treintje, en nog veel meer. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, dus als er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 06-22521996 stuur een mailtje naar info@thokaverhuur.nl of vul het contactformulier in.

Abraham pop huren in Zeeland

Ons bedrijf Thoka is gevestigd in de plaats Wissenkerken, in de provincie Zeeland. Ben je dus op zoek naar zo'n grote opblaaspop van een Abraham, en woon je in deze regio, neem dan gerust even contact met ons op. De pop bekijken, huren, zelf vervoeren en plaatsen is voor een korte afstand een prima mogelijkheid. Thoka verhuurt, levert en verzorgt het plaatsen van attracties, springkussens en verkleedkleding door heel Nederland. Vragen over beschikbaarheid, levering en opbouw beantwoorden wij graag.

Klantervaringen

Wat enorm goed geregeld bij Thokaverhuur! Denken enorm goed mee en hebben een perfecte service.

Clara Seinfield

TOP