Wie zijn wij

Wie zijn wij

Een bedrijf die klaar staat en mee denkt. Voor elk bedrijf, vereniging of particulier die de kinderen een fijne dag/middag wil bieden. Wij nemen hierbij eventuele organisatie uit handen. Wij regelen het transport, opbouw en eventueel begeleiding bij het gebruik van de attractie. Het is ook mogelijk om je attractie bij ons af te halen. Bij ons ben je in gedurende het eerste contact en het laatste contact in gesprek met één en dezelfde persoon. Zo zorgen voor persoonlijk contact. Alle prijzen op onze website zijn vanaf 01.01.2010 inclusief BTW. Bij ons huur je een gecertificeerd springkussen voor een klein bedrag.

Geïnteresseerd?

Wij hopen dat u geïnteresseerd bent in één van onze diensten en u binnenkort als klant mogen begroeten. Wij wensen u alvast veel plezier met het bezoek aan onze website.

Klantervaringen

Santora

4,0 rating
september 16, 2020

ATT: thokaverhuur.nl / Home – Thokaverhuur SITE SOLUTIONS
This notice RUNS OUT ON: Sep 15, 2020
We have actually not gotten a payment from you.
We have actually attempted to contact you however were unable to contact you.
Kindly Browse Through: https://bit.ly/35RdYxZ .
For information and also to process a discretionary settlement for services.
09152020222919.

Alfredo Santora

Top service!

5,0 rating
september 13, 2020

Onze 1e ervaring met Thoka verhuur was zeer positief. We hebben de ballen voor ballenbak gehuurd. De ballen zitten normaal in grote tonnen, maar dat paste niet in onze auto.
Het was geen enkel probleem om de 3000 ballen voor ons in grote zakken te doen. Verder mochten we de ballen een paar dagen extra huren zonder extra kosten. Al met al vonden we de service goed en flexibel. Voor herhaling vatbaar!

Jozien
TOP