Springkussenverhuur

Al onze vermelde prijzen zijn afhaalprijzen inclusief BTW bij ons magazijn in Wissenkerke.

NIEUW! Opblaasbare glijbaan

€72,50

Afmetingen: 2.5 meter hoog!

Springkussen Zeewereld

€59,50

Leeftijd van 1 tot 5 jaar.

Afmetingen: L: 3,10m x B: 3,50m x H: 2,60m

Springkussen Rapunzel

€67,50

 

Afmetingen: L: 3,5m x B: 3,5m x H: 4m

Springkussen Kabouter

€67,50

Overdekt.

Afmetingen: L: 3m x B: 3m x H: 2,5m

Springkussen Clown

€69,50

 

Afmetingen: L: 4m x B: 4m x H: 2,5m

Springkussen Kasteel

€100,00

Met overkapping.

Afmetingen: L: 4m x B: 4m x H: 5m

Springkussen Disco

€149,00

Met glijbaan, lampen en muziekinstallatie.

Afmetingen: L: 5m x B: 5m x H: 5m

thokaverhuur-springkussen-stormbaan-paradijs

Stormbaan Paradijs

€167,50

 

 

Springkussen Stormbaan

€167,50

 

9 meter lang.

springkussen-circus

Springkussen Circus

€130,00

 

Afmetingen: L: 4,50m x B: 4,50m x H: 3,50m

Springkussen Carrousel

€125,00

 

Afmetingen: 5m x 5m

Een springkussen voor elk feest

Geen verjaardagsfeest, buurtbarbecue of familiefeest is compleet zonder een mooi opblaas springkussen. Maar ook op een bedrijfsfeest, evenement of sportdag vermaken de jongere gasten zich er uren mee. Wat de gelegenheid ook is, met een springkussen tover je meteen een glimlach op elk kindergezicht. Het is dus niet zo gek dat springkussen verhuur ook in Nederland steeds populairder wordt.

Een springkussen huren voor de kids

Springkussens zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd een springkussen te huur dat helemaal past bij je smaak en die van de aanwezige kinderen. Of ben je van plan een themafeest te organiseren? Voor het huren van een springkussen in de vorm van een gaaf kasteel, coole jungle of kleurige carroussel ben je bij ons aan het juiste adres. Voor de kleintjes is een clown-springkussen natuurlijk fantastisch. Sommige springkussens hebben zelfs een glijbaan. Dat kan geen kind weerstaan.

Springkussen verhuur voor stoere feesten

Een springkussen met bijvoorbeeld kabouters is vooral geschikt voor kinderen. Moet de opblaasbare attractie lekker stoer zijn? Ook voor de verhuur van een springkussen in de vorm van een stormbaan kan je bij ons terecht. Heeft je feest een tropisch of zomers thema? Kies dan voor onze stormbaan 'Paradijs'. Je gasten zijn meteen in de juiste sfeer dankzij de hoge palmbomen. Zelfs als het weer onverhoopt niet meezit.

Springkussen huren; let op de maat

Springkussens en andere opblaasbare attracties zijn er in verschillende maten. Sommige zijn geschikt voor een ruime tuin. Maar voor andere heb je een flink grasveld nodig. Op onze website staan de maten vermeld, dus check altijd of het springkussen van je keuze past. Niets zo vervelend om er op de dag van het feest achter te komen dat dat mooie prinsessenkasteel, die stoere stormbaan of dat grappige springkussen in de vorm van een clownskop net te groot is. Of te hoog als je de opblaasbare attractie ergens binnen wilt zetten. Verder is het goed om te weten dat sommige springkussens een overkapping hebben. Dat is handig als je feest in een regenachtige periode is.

Snel en eenvoudig opblaasbare attracties huren

Natuurlijk kan je een springkussen kopen. Maar springkussens of andere opblaas attracties huren is veel slimmer. Het is voordelig, je hoeft ze zelf niet op te bergen en ze worden schoon en klant-en-klaar bezorgd op de plek waar ze moeten staan. En natuurlijk weer opgehaald. Je hebt er geen omkijken naar. Zo kan ook jij volop genieten van het feest. Voor de verhuur van een springkussen kan je bij veel verhuurbedrijven terecht. Maar bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel bij de verhuur van opblaasbare attracties.

Huuraanvraag

TOP