50 jaar, huur een Sarah pop

Sarah pop huren

De 50ste verjaardag van jouw vrouw, moeder, zus, tante of vriendin is een speciale gelegenheid die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. De bijna jarige job wil zelf misschien niks weten van haar nieuwe leeftijd, maar voor de organisatoren van het verrassingfeest is deze mijlpaal vaak dé gelegenheid om eens groots uit te pakken. Er is tegenwoordig veel feestversiering verkrijgbaar om iemands 50ste verjaardag op een speciale manier mee te vieren, van ballonnen tot verkeersborden en wc-rollen, maar de Sarah pop blijft een klassieker die niet mag ontbreken. Bij ons kun je terecht voor een grote huur Sarah pop die letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van het feest wordt.

Opblaasbare Sarah pop huren

Op dit moment hebben wij twee varianten van de Sarah pop te huur. Het gaat om grote, opblaasbare modellen die buurtbewoners en voorbijgangers ongetwijfeld zullen doen opkijken. Onze ene Sarah steekt haar duimen op en lijkt alles nog redelijk onder controle te hebben, terwijl ons andere model wordt geleverd met een wandelstok en een (lees)brilletje. Uiteraard hebben beide poppen een grijs kapsel en dragen ze een ietwat tuttige jurk met schort. Onze Sarahs zijn ideaal om de jarige een beetje mee te sarren en tegelijkertijd aan iedereen te laten weten dat er iets bijzonders te vieren valt. Met welke opblaaspop verras jij de net-vijftiger? De leukste Sarah 50 pop huren doe je bij ons!

Sarah pop huren Zeeland

Een pop Sarah huren in de provincie Zeeland doe je bij Thokaverhuur. Wij zijn met ons verhuurbedrijf gevestigd in Wissenkerke, niet ver van plaatsen als Zierikzee, Middelburg en Goes. De ideale locatie voor Zeeuwse Sarahs! Wij komen graag bij je langs om de opblaaspop af te leveren en op te zetten, maar zelf ophalen is ook mogelijk. De Sarahs worden compleet en compact geleverd en opzetten is heel eenvoudig, zeker als je met z'n tweeën bent. Uiteraard krijg je van ons instructies en zijn we altijd bereikbaar voor vragen of verdere uitleg over het opzetten van jouw huur Sarah pop.

Online huren Sarah pop

Binnenkort een feestje? Een Sarah 50 jaar pop huren doe je eenvoudig via het huuraanvraagformulier op onze website. We komen daarna zo snel mogelijk bij je terug om de huurdetails te bespreken. De vermelde prijs van de Sarah pop is inclusief BTW. Voor dit bedrag huur je de pop 3 dagen. Ideaal voor een betaalbaar, maar onvergetelijk feest dat de Sarah verdient!

Klantervaringen

Wat enorm goed geregeld bij Thokaverhuur! Denken enorm goed mee en hebben een perfecte service.

Clara Seinfield

TOP