Disco springkussen

Combineer dansen en springen met een disco springkussen

Laat de muziek maar beginnen met dit coole disco springkussen. Hierin en hierop kun je springen en dansen tegelijk. Daarbij ziet deze attractie er schitterend uit door zijn leuke kleuren en opvallende vormen. Zeker weten dat alle kinderen hier naar binnen willen. Dus staat er een kinderfeestje op het programma? Maak er dan een echt knalfeest van met dit exemplaar van Thokaverhuur: het mooiste disco springkussen van Zeeland.

Een disco springkussen huren voor een eigen disco

Ons disco springkussen is volledig voorzien van alles wat je voor de ultieme kinderdiscotheek nodig hebt. Zo heeft deze attractie schitterende discolampen waardoor het een echte disco is. En wat is een discotheek zonder muziek? Dat is helaas sfeerloos. Daarom kun je bij ons een springkussen disco huren met een muziekinstallatie. Is het springkussen bedoeld voor een verjaardagsfeestje? Zorg dan voor de favoriete muziek van de jarige job, zodat het springkussen echt een eigen disco wordt.

Een disco springkussen in Zeeland: overdekt en met een glijbaan

Wanneer je bij ons een disco springkussen gaat huren is die overigens niet alleen compleet met muziek en lampen, maar ook met een glijbaan. Dit geeft extra feestvreugde. Bovendien is de springattractie overdekt, zodat ook bij regen er nog gewoon gesprongen en gedanst kan worden.

Ontdek de mogelijkheden om een disco springkussen te huren

Als je bij Thokaverhuur een springkussen wilt huren dan heb je verschillende opties. De goedkoopste is om je attractie zelf op te halen bij ons magazijn in Wissenkerke. Ons disco springkussen is eenvoudig te vervoeren en op te zetten. Bovendien zorgen wij dat het schoon en direct bruikbaar is. Wil je liever dat wij het springkussen bij je afleveren? Wij zorgen daar dan voor tegen een respectabele meerprijs. Ook kunnen wij het disco springkussen in Zeeland opzetten en weer afbreken.

Maak het feest compleet en ga ons springkussen met het thema disco huren

Thokaverhuur is een specialist in het verhuren van springkussens en andere attracties. Behalve voor een kinderfeestje kun je bij ons ook allerlei leuke mogelijkheden vinden voor bijvoorbeeld een sportevenement of bedrijfsfeest. Met dit disco springkussen heb je in ieder geval een attractie waar nog lang over gesproken zal worden. Want wat is nu leuker dan springen en dansen tegelijk?

Disco springkussen: eerst meer informatie of direct huren

Wil je meer weten over een springkussen disco huren bij Thokaverhuur, of wil je meer informatie over onze andere springkussens en attracties? Bel ons dan op 06-22521996 of mail naar info@thokaverhuur.nl. Ook kun je direct via onze website je ideale springkussen huren. Dus wil je snel een disco springkussen regelen in Zeeland? Vul dan eenvoudig het webformulier op onze springkussenverhuur pagina in voor de huuraanvraag!

Klantervaringen

Wat enorm goed geregeld bij Thokaverhuur! Denken enorm goed mee en hebben een perfecte service.

Clara Seinfield

TOP