Springkussen kasteel

Springkussen kasteel: voor een kinderfeestje met een historisch en avontuurlijk thema

Als er een tijdperk is dat tot de verbeelding spreekt, dan zijn dat wel de middeleeuwen. Dit was de tijd van heroïsche riddergevechten om de gunst van schone prinsessen. Het middelpunt van deze turbulente periode waren kastelen die als een rots in de branding de ridders en prinsessen een veilig thuis boden. Wil je een kind dus het feest van zijn of haar leven geven? Ga dan een springkussen in de vorm van een kasteel huren.

Een springkussen kasteel huren voor de ultieme kids party

Het springkussen kasteel past geweldig bij ieder kinderfeest. Of je nu gewoon een groot luchtkussen zoekt waarop kinderen veilig en voluit kunnen jumpen, of als je de ultieme finishing touch voor je themafeest wilt waar ridders en prinsessen in het middelpunt staan. Wij leveren het ideale kasteel als springkussen.

Springkussen: van klein tot groot kasteel

Bij Thokaverhuur kun je kiezen uit twee soorten springkastelen. De eerste is Rapunzel. Dit springkussen is een klein kasteel dat met zijn torens lijkt op een sprookjesslot. Behalve voor een themaparty in middeleeuwse sferen, past dit kasteel met springkussen ook prima bij een sprookjesfeest.

Ons springkussen kasteel in groot formaat is de stoerste van de twee. Deze hoort echt bij ridders en prinsessen uit de middeleeuwen. Behalve voor een echt kinderfeestje zijn springkussens ook ideaal voor grote evenementen of feesten voor volwassenen waar kinderen bij zijn. Zo kunnen de ouders rustig genieten van de happening, terwijl het kroost zich uitleeft.

Een kasteel met springkussen: zelf halen of laten brengen

Met wat voor doel je ook een springkussen kasteel wilt huren, wij leveren de attractie naar wens. Zo kun je ervoor kiezen om het kasteel zelf op te halen in ons magazijn in Wissenkerke. Het springkussen is te vervoeren in bijvoorbeeld een aanhanger of busje. Bovendien kun je het luchtkasteel eenvoudig zelf opzetten. Wil je liever dat wij het springkussen kasteel bij je afleveren? Dan is dat geen probleem. Tegen een meerprijs brengen wij de attractie op de plek die je wenst. Eventueel bouwen wij het kasteel met springkussen helemaal voor je op en breken we hem ook weer voor je af.

Ontdek alles over ons springkussen kasteel groot of klein

Heb je meer informatie nodig voordat je een kasteel springkussen gaat bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen je graag de mogelijkheden uit! Wil je echter meteen een springkussen kasteel huren? Vul dan snel het webformulier in voor de huuraanvraag!

Klantervaringen

Wat enorm goed geregeld bij Thokaverhuur! Denken enorm goed mee en hebben een perfecte service.

Clara Seinfield

TOP