Springkussen stormbaan huren

Stormbaan huren

Op zoek naar een leuke activiteit om kinderen en jongeren mee te vermaken? Denk er dan eens over na om een opblaas stormbaan huren. Deze attractie is een echte uitdaging en geschikt om te plaatsen tijdens een verjaardagsfeestje, een bijeenkomst van de sportvereniging of tijdens een open dag waar veel kinderen worden verwacht. Lekker springen, glijden en klauteren met leeftijdsgenoten op een springkussen parcour is een inspannende maar plezierige bezigheid. Heb je als organisator het geluk dat het weer meewerkt, dan is het feest echt compleet en kun je later terugkijken op een geslaagde en actieve dag.

Een opblaasbare stormbaan huren

Wij hebben in ons assortiment twee verschillende springkussens met een stormbaan. Allebei zijn ze in het bijzonder geschikt voor tieners die het leuk vinden om sportief bezig te zijn. Beide modellen hebben twee klauterbanen naast elkaar waardoor ze geschikt zijn om te gebruiken tijdens een sportdag of een zeskamp. Vind je deze modellen echt te groot, en wil je liever een kleine stormbaan huren, kijk dan eens bij springkussen ‘Jungle’. Een leuk model voor de kleinere kinderen. Hebben ze geen zin in een wedstrijdje, dan kunnen ze op dit springkussen ook heerlijk chillen.

Een goedkope stormbaan huren

Natuurlijk begrijpen wij precies hoe dat gaat. Het organiseren van een sportdag of een kinderfeest is niet zomaar geregeld en al duur genoeg. Er moet voldoende limonade op voorraad zijn, iets om te eten en dozen vol met ijsjes. Van de huurprijs van een springkussen mag je op zijn minst verwachten dat het concurrerend is. Een stukje service in de vorm van telefonisch contact, vervoer en op- en afbouw maakt het plaatje echter wel compleet. Wij van Thoka vinden het geen enkel probleem om voor het vervoer en de op- en afbouw te zorgen. Wil je de kosten echter drukken, en ben je in het bezit van een aanhangwagen of grote bus, dan is het ook mogelijk om dit zelf te doen.

Stormbaan te huur bij Thoka

Ben je van plan om een springkussen stormbaan huren, kijk dan eerst hoeveel vierkante meter je beschikbaar hebt. Houd rekening met kinderen die in- en uit de baan rennen, ze hebben immers voldoende ruimte nodig. Veiligheid gaat voor alles. Afhankelijk van het model springkussen of stormbaan kan begeleiding door iemand van 18 jaar of ouder noodzakelijk zijn. Kom je er niet helemaal uit, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer: 06-22521996. Het is natuurlijk ook mogelijk om een mailtje te sturen naar info@thokaverhuur.nl of ons contactformulier in te vullen.

Thoka levert in heel Nederland

Een stormbaan huren Zeeland is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Thoka is namelijk gevestigd in Wissenkerke. Woon je in deze regio, neem dan even contact op om het assortiment door te spreken en te bekijken. Behalve springkussens en stormbanen verhuren wij ook opblaasbare poppen, spellen en verkleedkleding. Voldoende mogelijkheden dus voor een gezellig feest met activiteiten. Wij leveren in heel Nederland. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van een product, de huurprijs, levering en op- en afbouw, wij beantwoorden ze graag.

Klantervaringen

Wat enorm goed geregeld bij Thokaverhuur! Denken enorm goed mee en hebben een perfecte service.

Clara Seinfield

TOP